История на транспортна и туроператорска фирма Шанс Тур

„Шанс Tур"ООД е лицензирана транспортна и туроператорска фирма, доказала стабилността си с течение на годините. Фирмата е създадена и функционира от 1990 година. Първоначално дейността и е насочена към обслужване на междуградски линии и разполага с маломестни автобуси. Освен че слага начало на частния междуградски превоз по Южното черноморие, фирмата започва активна дейност извън граница, в началото предимно с дестинации Република Турция. Организира и провежда индивидуални и групови пътувания на български и чуждестранни туристи до Република Турция.

Постепенно фирмата разширява дейността си и съответно разнообразява и допълва автобусния си парк. Вече разполага с големи, луксозни автобуси - 40, 50 и 60 местни, снабдени с необходимите екстри за международни пътувания. Паралелно с разширяване на транспортната си дейност, "Шанс-тур"ООД утвърждава позициите си като активен лицензиран туроператор по Южното черноморие. Създава офиси и туристически бюра в много селища: в регионален план - Ахтопол, Китен, Приморско, Лозенец, Бургас и на републиканско ниво - София, Пловдив, Стара Загора. Разширява контактите си с партньори в бранша от различни краища на страната и извън нея: контрагенти и доставчици от Русия, Беларус, Украйна, Германия, Полша, Чехия, Словакия, Унгария, Румъния, активно присъства на туристически борси, сключва договори за сътрудничество и съвместна дейност с чуждестранни фирми за летния туристически сезон. Ежегодно фирмата извършва совалкови превози, обслужвайки международни линии: Украйна, Беларус, Чехия, Словакия, Полша, Германия и др. Целогодишно работи като лицензиран превозвач на случаен превоз из цяла Европа и извън нея.

С течение на времето контактите и ангажиментите нарастват, което паралелничи с нарастване броя на автобусите, техния клас, както и качеството на обслужване.

Към днешна дата фирмата разполага с над 35 класни автобуса/от 10 до 75 места/, снабдени с всички необходими екстри,лицензирани и категоризирани за всякакъв вид миждународни и вътрешни превози.Фирмата разполага с висококвалифициран персонал: водачи, преминали необходимите категории и професионална компетентност, екскурзоводи, владеещи български, руски, чешки, полски, немски, английски, френски език, както и офисен персонал-готови да ви предложат най-атрактивните и интересни маршрути, подходящи за вашите екскурзии, почивки, круизи, лагери, зелени училища и други.

Фирмата разполага със собствена сервизна база, състояща се от: гаражна площ за домуване на автобусите, оборудвани сервизни помещения за обслужване и ремонт, кухненски и битови отделения за обслужващия персонал, както и приемно отделение за посетители и гости.

Тук непрекъснато се следи и поддържа техническата изправност на автобусите, хигиената и безупречния им вид.

„Шанс Tур"ООД ежегодно подменя и подновява автопарка си, за да бъде винаги с крачка напред, ежемесечно подобрява квалификацията на персонала си, а ежедневно ви изненадва с все по-нови и интересни маршрути и предложения за пътуване. За редовни клиенти предлагаме преференциални цени, награди и изненади. За приятното ви пътуване предлагаме винаги топли напитки и студен бюфет, а за вашата информираност се грижат нашите интелигентни и усмихнати екскурзоводи.

И за да се убедите във всичко това, заповядайте на пътешествие с нас.

И не забравяйте, че "Човекът е човек, когато е на път"!