Хотел Темида *** - Приморско (работи ЦЕЛОГОДИШНО)

 

„Шанс тур” предлага: За вашата лятна ваканция – невероятни мигове край морето в хотел „Темида” ***, град Приморско.
Градът е център на община Приморско. Намира се на 50 км. южно от Бургас, в близост до границата ни с република Турция.
Той е перлата на южното Черноморие, разположен на малък полуостров на брега на Черно море, в подножието на Странджа планина. Слави се с широките си плажни ивици, красиви заливи, оживени улички, отрупани с всевъзможни сувенири и лакомства, аквапарк, лунапарк, много ресторанти, барове и дискотеки. Тук през летния сезон кипи активен нощен живот. Освен забавления, в района има много природни и културни забележителности. Можете да посетите устието на река Ропотамо, представляващо резерват и да се разходите с корабче по реката, да видите Дяволска река и да пуснете въдица в Дяволското блато, богато на риби. В близост до Приморско се намира и Маслен нос, където е открито тракийското светилище Беглик таш.
Аркутино или Мечешкото блато е резерват известен с пясъчните лилии – един от защитените растителни видове. Интерес представлява и скалният феномен „Лъвската глава”, който се вижда по поречието на река Ропотамо.
За да изживеете всичко това и да усетите полъха на морето, Ви предлагаме да прекарате ваканцията си в нашия уютен хотел „Темида” ***. Разположен е на тиха уличка, която същевременно е близо до центъра и само на 50 метра от северния плаж.

Работи ЦЕЛОГОДИШНО! Тук можете едновременно да си почивате и да бъдете на една крачка от всички атракции на града. Капацитетът на хотела е 55 места, разпределени в 18 стаи (двойки и тройки) плюс един обикновен апартамент (двустаен) и един луксозен (тристаен).
Всички стаи разполагат със самостоятелен санитарен възел, климатик, собствен сейф, хладилник, телевизор, безжичен интернет, кани с гореща вода, тераси с изглед към морето. На партера има ресторант с вътрешна и външна част – общо 50 места и лятна градина.
Просторните стаи са комфортно обзаведени, удобното разположение на хотела, както и грижите на персонала ще превърнат вашата почивка в незабравимо изживяване.
Зада направите резервация или запитване за цена, която се определя от броя на почиващите и от периода на пребиваване в хотела, отидете на "За контакти" в менюто или просто позвънете на някой от посочените вляво телефони.

 

ХОТЕЛ „ТЕМИДА” *** - СЕЗОН 2013

 

БЕЗ ГАРАНЦИЯ (С потвърждение)
 1. Цяло легло възрастни - 14.50 euro.
 2. Третото се заплаща ако се заеме - 10 euro.
 3. До 6 год. Безплатно 3-то легло.
 4. От 6 год. До 12 год. на 3-то легло - 7 euro.
 5. Над 12 год. - 8 euro.
 6. Деца до 12 год. На цяло легло - 9 euro.
 7. Сам + 9 euro от цена 14.50 euro.
 8. Апартамент 2+2 - 40 euro. 
 9. Апартамент VIP 3+3 - 52 euro. 

ГАРАНЦИЯ - 73 дни

 1. Цяло легло възрастни - 12.50 euro.
 2. Третото се заплаща ако се заеме - 9 euro.
 3. До 6 год. Безплатно 3-то легло.
 4. От 6 год. До 12 год. на 3-то легло - 6 euro.
 5. Над 12 год - 6 euro.
 6. Деца до 12 год. На цяло легло - 8 euro.
 7. Сам + 8 euro от цена - 12.50 euro.
 8. Апартамент 2+2 - 36 euro + 2.5 euro на човек закуска на ден.
 9. Апартамент VIP 3+3 - 48 euro + 2.5 euro на човек закуска на ден.

Хотел „ТЕМИДА” *** разполага с 18 броя стаи - двойки и троики, eдин апартамент - 2+2, един апартамент - 3+3, самостоятелно WC, TV, сейф, хладилник, климатик, рецепция, WI-FI.