Автобуси, автопарк на транспортна фирма Шанс Тур

"Шанс Tур" разполага с богат и разнообразен автопарк: многоместни автобуси (от 45 до 75 места ) и маломестни ( микробуси - 10, 15, 20, 30 места ). Транспортните средства непрекъснато се обслужват, актуализират и подновяват. Това позволява да бъдем винаги актуални, точни и на ниво. Фирмата разчита на марки, доказали се на пазара като сигурни и удобни, с добри технически и експлоатационни показатели.

По-голяма част от автобусите са: MAN, DAF, MERCEDES, SETRA, SCANIA, BOVA, NEOPLAN, а микробусите: IVECO, ISUZU, FORD, MERCEDES. Моделите варират от 2000 до 2009 година.

Всички автобуси са включени в международен и вътрешен лиценз за превоз на пътници. Категоризирани са по систремата IRU и отговарят на изискванията и стандартите на ЕО. Оборудвани са подходящо за продължителни пътувания. Снабдени са с климатици (климатроници), WEBASTO, минибар, хладилник, WC, аудио и микрофонно озвучаване, TV/DVD – система, удобни ергономични седялки, голямо багажно отделение.

Освен на сигурността и удобството, залагаме на добра вътрешна и външна хигиена, професионално управление и обслужване. Зада постигнем тази ефективност, ние даваме всичко от себе си.

          

                                                мини на "начало"