Екскурзия до Истанбул, Турция - еднодневна и двудневна

 

 

ИСТАНБУЛ

 

/1 или 2 дни - всеки понеделник и четвъртък от 1 юни до 15. септември/

 

 

Тръгване в 21:00ч от Царево /стара автогара/, 21:10 - от Лозенец /автогара/, 21:20 - от Китен /автогара/, 21:30 - от Приморско /светофарите/, 21:45 - от Созопол /площад "Черно море"/, 22:00 - от Черноморец, 22:15 - от Бургас /Булаир/

 

 

1- ви ден

 

Пристигане в Истанбул около 7 ч. сутринта. Обзорна екскурзия по старата част на града с автобус-преход в азиатската част по висящия мост, един от най-големите в света. Ще видите Босфора, Златният рог, кулата Галата, Девическата кула, дворецът Бейлербей, Долмабахче сарай, Чиран сарай, най-красивите джамии в Ренесансов стил.

 

Пешеходна разходка по старата част на града с посещение на Синята джамия " Султан Ахмет ", Xиподрума и Света София (по желание).

 

Свободно време за разходка в Капалъ чарши - най-големият закрит пазар или други обекти. По желание - разходка по Босфора с корабче /13:00 ч./ - срещу допълнително заплащане.

 

Отпътуване в 18:00 ч

 

При оставане за 2 дена - възможност за организиране на вечеря в турско заведение с богата шоу програма, кючекчийки и турски ястия /Ориент хаус или Гар вариете/ и нощувка в хотел ***.

 

 

2-ри ден:

 

Закуска в ресторанта на хотела. Възможност за посещение на султанския дворец Долмабахче сарай /09:00 ч./. и аквариума Тюркуазу /13:00 ч./.

Свободно време за разходка по Капалъ чарши и Египетския пазар.

 

Отпътуване в 17:00 ч

 

 

ЦЕНА:

 

1 ден - 100 лв

2 дни - 150 лв

 

 

 

 

 

 

За да направите РЕЗЕРВАЦИЯ отидете на "За контакти" в менюто или просто позвънете на някой от посочените вляво телефони.